ACTIVITEITEN

Eigen werk
Onze uitgeverij richt zich op het uitgeven van eigen publicaties, zoals de fotoboeken over de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. U vindt ze op de pagina Boekenfonds.

Boeken voor derden
We willen ook organisaties en instellingen helpen bij het ontwikkelen van een publicaties. Zo kunnen wij behulpzaam zijn bij schrijven, corrigeren en het verzorgen van illustraties.

Kijken naar anderen

KinderBoekenHuis Winsum  heeft ter gelegenheid van de opening op 21 mei 2016 door ons een boekje laten maken. De bekende kinderboekenschrijver Dolf Verroen uit Sint Nicolaasga schreef de columns welke zijn gebundeld in ‘Kijken naar anderen’. Feikje Boertjens heeft de vormgeving gedaan, Jannie Kroes de eindredactie en Koos Boertjens de productiebegeleiding.

proef_NAK_COVER_v1 (1)_Pagina_4

 

 

 

 

 

Illustratie Fran Cózar

 

 

Rosé aan Zee

Dorine Folkerts (1960) is de kunstenmaker van haar eigen leven. Zij schrijft haar leven lang al gedichten over alles wat zij tegenkomt en dat is heel veel. Haar gedichten gaan meestal over het meest besproken woord: de liefde of iets dat haar heeft geraakt, ontroerd en gevormd.

De gedichten in deze bundel brengen de lezer bij een dieper gevoel en velen zullen daarin iets herkennen uit het eigen leven. Vreugdevolle momenten van bijvoorbeeld een ontmoeting met een zielsverwant. Ervaringen, als het overlijden van een geliefde, afscheid moeten nemen, terwijl je dat niet wilt. Maar ook het genieten van de kleine dingen is iets wat zij met veel gevoel kan beschrijven.

In het dagelijks leven is Dorine, moeder van twee zoons, groenstyliste, frontoffice-medewerkster, coördinator Eemshaven/Nijlicht, trouwambtenaar, regisseur van het laatste levensverhaal en  voetreflexologe.

omslagvoorkant_roseaanzee_p5

 

 

 

 

ISBN/EAN 978-90-8896-008-6
Verschijningsdatum 27 juni 2016

Illustratie Feikje Boertjens

 

 

 

Unieke exemplaren
Het maken van een boek is een kostbaar proces. Toch is het soms de moeite en het geld waard om dit te laten maken, bijvoorbeeld als iemand afscheid neemt bij een instelling of organisatie. Een uniek boek wordt als een waardevol geschenk gezien. En dat is het natuurlijk ook. Voorbeelden staan op de pagina Publicaties.